Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Coaching & advies

Begeleiding bij sport, voeding & leefstijl

 

Coaching & advies door EerlijkSportAdvies

 

Heeft u er ook zo’n genoeg van om steeds weer te falen bij het afvallen en het zogenaamde snelle dieet weer in de prullenbak te gooien? Dat u bij het sporten niet het gewenste resultaat kunt halen, hoe hard u ook uw best doet? Of dat uw poging tot gezonder gaan leven altijd mislukt, terwijl dit bij anderen wel lijkt te lukken? Blijft stress u misschien dwarsbomen, waardoor u geen goede balans tussen werk en privé kunt vinden? Of merkt u dat uw zelfvertrouwen steeds minder word? Herkent u sommige punten bij uzelf?

Het bereiken van een goede gezondheid lijkt vaak moeilijker en saaier dan het daadwerkelijk is. Zo zijn er vele factoren die invloed kunnen hebben op het falen (of juist bereiken) van uw goede voornemens. Daarnaast leven we ook nog eens in een drukke maatschappij welke hoge eisen aan ons stelt en weinig zekerheden geeft. Het lijkt dan ook bijna onmogelijk om een blijvend resultaat te krijgen en te behouden.

 


 

Persoonlijke en positieve aanpak

De instructeurs van EerlijkSportAdvies geloven dat gezond leren leven ook anders kan: persoonlijker, eerlijker en een stuk leuker. Door onze ‘advies op maat en betrouwbare begeleiding’ maken wij van uw gezonde voornemens iets persoonlijks. Zo hebben wij al vele klanten geholpen hun persoonlijke doelen op een positieve manier te benaderen, bereiken en vooral te behouden. Met onze hulp wordt gezonder gaan leven dus een stuk leuker en gemakkelijker om vol te houden. 

 


 

 Verschillende Coaching & adviesproducten

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Met de persoonlijke begeleiding gaan we uw obstakels die u tegenhouden bij het afvallen, conditie opbouwen of beter omgaan met stressklachten, te lijf.
De verschillende consulten zijn dus uitermate geschikt om u te helpen bij uw gezondheidswensen.
Sporttrainingen

Sporttrainingen

Op een leuke en uitdagende manier uw goede voornemens nastreven, kan met onze sporttrainingen in groepsverband. En wilt u graag meer resultaat bij het sporten, dan is het altijd mogelijk om een onze personal training bij ons te volgen.
Cursussen

Cursussen

Met de juiste informatie wordt het bereiken van uw doelstelling een stuk gemakkelijker. Om u met uw goede voornemens te helpen, geven wij regelmatig cursussen in groepsverband, zoals 'afvallen voor beginners' of 'leren mediteren'.
Specialistisch advies

Specialistisch advies

Alhoewel er vaste punten zijn om bij een sport vooruitgang te boeken; heeft elke sport natuurlijk ook zijn eigen speciale kenmerken. Wanneer u meer resultaat bij uw eigen sport of gezondheidsonderdeel wilt boeken, is specialistisch advies van groot belang.
Uw unieke dag

Uw unieke dag

Ieder mens is uniek en daar mag u best trots op zijn. Is het ook uw wens om te werken aan een doel en daarna in de schijnwerpers te staan? Om een speciale dag te plannen waarbij alle aandacht naar u gaat? Dat is uw eigen 'unieke dag' echt iets voor u!
Locaties en werkwijze

Locaties en werkwijze

De werkwijze van EerlijkSportAdvies is altijd persoonlijk, positief en gericht op de doelstelling van de klant.
Onze Coaching & advies producten zijn niet alleen mogelijk in Nieuwegein, maar ook Utrecht, IJsselstein, Vianen en Houten.