Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Cursussen

Cursussen bij EerlijkSportAdvies

Tijdens de cursusMet de juiste informatie kunt u veel gerichter uw goede voornemens nastreven en weet u welke valkuilen u kunt gaan tegenkomen. Door de weg van uw gezondheidsdoelen uit te stippelen en met goede informatie de juiste weg te bewandelen, vergroot u de kans van slagen. U weet immers zelf wat u moeilijk vindt, welke dingen bij u de twijfels omhoog brengen, maar ook waar uw sterke kanten liggen.

Gezonder gaan leven moet u toch echt zelf doen, maar u kunnen u daarbij wel helpen. Want met onze informatie kunt u uw nieuwe leefstijl in een persoonlijke vorm gieten, waarbij u zelf de regie in handen houdt. Krijgt u daarbij het juiste advies en eerlijke informatie, dan zult u minder snel afhaken en waarschijnlijk meer resultaat behalen.

Met onze cursussen willen wij u graag helpen bij uw doelstelling. Wij geven u in een groep van maximaal 12 deelnemers de handvatten om uw doelen op een positieve en persoonlijke manier te gaan halen. Bij ons moet u niets verplicht’s doen, maar gaat u met de verkregen informatie aan de slag; op uw eigen manier.

 

 

Cursus ‘Afvallen voor beginners’

Omdat veel mensen kampen met overgewicht en populaire  diëten nauwelijks werken, wil
EerlijkSportAdvies haar klanten op een positieve manier laten kennismaken met afvallen. Want niet de juiste pillen of magische afslankmethodes zijn de oplossing voor het verantwoord afvallen; Maar met goede en eerlijke informatie,  een juiste sportkeuze, een lekker voedingspatroon en een leuke actieve leefstijl, kunt u wel een goed resultaat behalen en behouden.

Tijdens de cursus leert u, het gebied van sport, voeding en leefstijl, hoe u het beste kunt afvallen en hoe u eerdere mislukkingen en nieuwe valkuilen in de toekomst kunt overwinnen.  Door uw eigen kracht te versterken zult u naast het afvallen nog veel meer positieve, zowel lichamelijk als geestelijke, gaan behalen.

 

 

Cursus ‘Leren stress hanteren’

Stress is in onze gehaaste maatschappij bij velen wel bekend. Alhoewel veel mensen met stressfactoren in aanraken komen, weten maar weinig mensen hoe ze deze stress moeten hanteren. Gevolg is dat deze mensen maar drukdrukdruk blijven, steeds vermoeider en kribbiger raken en uiteindelijk richting overspannenheid of een burn-out gaan. Lichaam en geest zijn zo verwaarloosd en gaan protesteren in verschillende ongemakken, zoals:

 

  • Spanning in nek, schouders of rug
  • Verkrampte en pijne spieren
  • Ernstige vermoeidheid
  • Chagrijnig of kribbig zijn
  • Geen controle meer over de emoties
  • Veel piekeren over problemen
  • Niet meer kunnen slapen
  • Kwaaltjes als spanningshoofdpijn, hyperventilatie en duizeligheid  

 

Veel van deze kwalen kunnen worden verminderd door goed naar uw lichaam en geest te luisteren. Met de cursus ‘leren stress hanteren’ geven u de juiste informatie om u weer goed te voelen. Om  niet nog eens terug te vallen, krijgt u van ons de handvatten om op een juiste manier met stress om te gaan.

 

 

Heeft u interesse in het volgen van bovenstaande cursussen, neem dan contact met ons op voor de startdata’s en locaties.