Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Positief en persoonlijk advies

Positief en persoonlijk

Een positieve en persoonlijk aanpak bij uw goede voornemensWerken aan uw goede voornemens kan op verschillende manieren; u heeft er vast een aantal al zelf geprobeerd. Zo kunt u geloven in de geweldige producten die in reclames voorbij komen of het advies volgen uit uw favoriete tijdschrift. Of misschien heeft uw buurvrouw of kennis (waarbij altijd alles lijkt te lukken) u wel overtuigd en gaat u zijn of haar aanpak eens proberen. Want het lijkt immers wel dat iedereen resultaat behaalt, behalve uzelf!

Natuurlijk is dit niet waar en bent u niet de enige met deze problemen! Want veel mensen stoppen na een paar weken al met hun goede voornemens en komen niet meer naar de sportschool of zijn het ‘geweldige dieet’ helemaal zat. Het resultaat is vaak ver te zoeken en vooral de weg ernaar toe is meer een kwelling, dan een positieve verandering. En dat is jammer: want er is weer een poging richting een goede gezondheid mislukt.

En wat als u het nu eens op eigen kracht zou proberen? Op een positieve manier? Misschien zelfs met een persoonlijke aanpak? Het zijn de juiste ingrediënten voor succesbeleving. Voor een aanpak die wel werkt.

 

 

Succesbelevingen

Een mens kan niet zonder succesbelevingen. Want u weet vast nog wel hoe lekker u uzelf voelde toen u ergens veel energie in moest stoppen en u het doel uiteindelijk voltooid had. Of dit nu ging om een moeilijk examen op school, een optreden met uw theater-gezelschap of een deadline op uw werk. Door al uw inspanningen bereikte u het gewenste resultaat en werd uw zelfvertrouwen weer net een stukje sterker. Dat is het principe van een succesbeleving.

Maar waarom is dit bij gezonder gaan leven dan zo moeilijk? Waarom eindigt dit dan meestal met negatieve emoties en niet met succesbelevingen? Allereerst is dit omdat u geloofde in uzelf en u niet liet afleiden door anderen. Want succesbelevingen krijg je het beste wanneer je eigen weg bewandelt en leert van de fouten. Zo kun je andere mensen of producten niet de schuld geven (de slachtoffer-rol) en ben je dus zelf verantwoordelijk voor het succes en de mislukking. Door een positieve instelling en door van de gemaakte fouten te leren – in plaats van uzelf een schuldgevoel aan te praten – vergroot u de succesbelevingen en het zelfvertrouwen. Keer op keer.

 

 

EerlijkSportAdvies is positief en persoonlijkPositieve en persoonlijke aanpak door EerlijkSportAdvies

Wij weten al langer hoe belangrijk een positieve en persoonlijke aanpak is. En natuurlijk ook wat voor positieve effecten dit met zich meebrengt. Want zo hebben we met onze aanpak:

  • Al honderden kinderen hun zwemdiploma laten behalen
  • Tientallen mensen veel gewicht laten verliezen tijdens het afvallen
  • Verschillende mensen een ijzersterke conditie laten bereiken
  • Vele mensen bij onze dans & aerobic specialist leren dansen
  • En al honderden mensen laten genieten van onze groepslessen.

 


Een aanpak die op precies op u is gericht, werkt dan ook het beste om resultaat te gaan behalen. Hier zijn helemaal geen dure producten voor nodig, maar juist een goede dosis zelfvertrouwen. Met uw eigen kracht, een positieve instelling en een persoonlijk plan van aanpak, bereikt u meer resultaat dan u ooit heeft gedaan.


 

 

Waar wacht u nog op? Ga voor een positieve en persoonlijke aanpak en bereik uw goede voornemens. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.