Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Specialistisch advies

Specialistisch advies

Bij EerlijkSportAdvies krijgt u eerlijke informatie op al uw sport, voeding en leefstijl vragen. Deze onderwerpen zijn zeer divers, waardoor u misschien de informatie ziet die eigenlijk niet relevant voor u is. Om bepaalde sporten en gezondheidsonderdelen uitgebreid toe te lichten, ontwikkelen wij verschillende specialismen. Met elk specialisme kunnen wij u nog gerichter begeleiden of een eenmalig advies geven.

Elk jaar proberen wij deze specialismen verder uit te breiden; zodat wij onze bezoekers steeds beter kunnen voorzien van specialistisch advies en persoonlijke informatie. Een specialisme wordt ontwikkeld door een expert in zijn of haar vakgebied, en aangevuld met diverse sport, voeding en leefstijl-onderwerpen. Deze specialist heeft zo dé kennis in huis om u op een persoonlijke wijze te helpen met de gewenste doelen.

 

 

 

Specialisme zwemles en (leren) zwemmenZwemles & leren zwemmen

Zo is in 2013 de Zwemles specialist ontwikkeld, waarbij u alles leest over de zwemles en het (leren) zwemmen. Hier vindt u meer informatie over de zwemles voor kinderen, zwemmen voor volwassenen en de verschillende zwemsporten. Natuurlijk laten wij u ook zien welke sporten er na het behalen van de zwemdiploma’s zijn te beoefenen.

Heeft u een probleem met de zwemles of het (leren) zwemmen, dan bent u voor dit specialistische advies bij ons aan het juiste adres. Want wij helpen u graag met een zwemconsult of privé zwemles. Of misschien wilt u zelf zwemles gaan leven; dit kan door lid te worden van de Sportbibliotheek. Want hier kunt u zelf aan de slag gaan met leren zwemmen en met de vele andere doelstellingen.

 

 

Specialistisch advies in de toekomst

Sportadviezen voor in de toekomstEerlijkSportAdvies wil de voorlichter blijven voor verschillende sport, voeding en leefstijlonderwerpen. Maar omdat we u wel het juiste specialistische advies willen geven, steken wij veel tijd in het ontwikkelen van de verschillende specialismen. Hierdoor kan het even duren voordat een nieuw specialisme wordt gelanceerd. Wilt u hiervan als eerste op de hoogte zijn, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Wij zijn momenteel bezig met:

  • De e-books voor de verschillende doelstellingen
  • Het specialisme Gezonde voeding
  • Het specialisme Fitness
  • Het specialisme Dans & Aerobic
  • En natuurlijk nog meer voor in de toekomst