Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Sporttrainingen

Sporttrainingen

Sporten bij EerlijkSportAdviesSporten is erg goed voor het verbeteren van de gezondheid. Iedereen weet het, maar niet iedereen doet er iets mee. Sporten kan veel positieve dingen voor u opleveren; overgewicht verminderd en de kans op diabetes, depressies en hart en vaatziektes verkleint. Uw lichaam wordt mooier, gezonder, sterker en weerbaarder tegen stressklachten of een griepje.

De instructeurs van EerlijkSportAdvies hebben jarenlange ervaring in de zwem-, fitness en dans & aerobic wereld, en helpen u graag met het behalen van uw gezondheidswensen. Met het juiste advies en uitdagende sporttrainingen wordt gezonder gaan leven een stuk positiever en daardoor veel beter om vol te houden. Uw goede voornemens worden dit keer wel een succes.

 

 

Voor iedere sporter

EerlijkSportAdvies heeft unieke sportprogramma’s ontwikkelt voor iedere sporter. Elk type training is gericht op de individuele persoon, waarbij rekening wordt gehouden met uw sportniveau en
uw persoonlijke doelen. Bij ‘Sporten met EerlijkSportAdvies’ gaat u aan de slag in groepsverband en maakt u kennis met verschillende sporten. Bij een ‘personal training’ werkt u samen met één van onze instructeurs aan uw gezondheidswensen. Afhankelijk van uw doelen stelt u met uw personal trainer een leuke en uitdagende training samen en gaat u hier direct mee aan de slag.


Neem voor meer informatie contact met ons op.