Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Uw unieke dag

Uw unieke dag

Werk ook toe naar uw speciale dagBent u ook zo’n persoon die altijd voor anderen klaar staat? Die geen rust kent en zichzelf wegcijfert om anderen te plezieren. De persoon die s’avonds in bed ligt te piekeren welke dingen nog gedaan moeten worden en hoe alles nog beter kan? Maar denkt u nog weleens aan uzelf of is dit al te lang geleden?

Als bovenstaande punten u bekend voorkomen, troost u dan met de gedachte dat u niet enige bent. Want regelmatig denken mensen niet aan zichzelf, maar veel meer aan anderen. Maar ook u bent het waard om op een positieve en gelukkige manier door het leven te gaan. Door aan uzelf te werken, zult u sterker in het leven staan en uw eigen pad gaan bewandelen. En natuurlijk blijft u de persoon die u altijd al was. Alleen voelt u zich nu veel beter!!

 

 

Begeleiding naar uw unieke dagBegeleiding richting uw unieke dag

Misschien wilt u zich vast ook weer eens bijzonder en fijn voelen. Gewoon lekker in uw vel, met een flinke dosis zelfvertrouwen. Waarom u dit ook wil, de specialisten van EerlijkSportAdvies helpen u graag bij uw wensen. Zo is uw unieke dag een goede keuze voor:

 

  • Het vieren van een 2e bruiloft
  • “Weer jezelf zijn” na een scheiding
  • Na een burn-out
  • Wanneer u iets persoonlijks te vieren heeft
  • Of een vriend of familielid in het zonnetje wilt zetten
  • Of wanneer u zich weer zo sterk kan voelen als een 18-jarige.

 

 

Bijzondere aanpak

Bij “uw unieke dag”  gaat u samen met de specialisten van EerlijkSportAdvies aan de slag met uw wensen. Standaard zitten alle doelstellingen in het pakket, maar het begeleidingstraject wordt voor u op maat gemaakt. Met een positieve en persoonlijke aanpak helpen we u richting uw einddoelen; en natuurlijk uw speciale dag.

Tijdens het traject gaat u één keer per week met onze specialisten aan de slag. Daarnaast is het de bedoeling om zelf 3 – 4  keer per week aan uw nieuwe leefstijl te werken. Door de variatie aan doelstellingen bent u dus niet alleen met sporten bezig, maar bijvoorbeeld ook met stresshantering, het aanleren van een gezond (maar lekker) voedingspatroon of shoppen voor handige producten. Gezonder gaan leven kan dus best leuk zijn!

 

 

Show uzelf

Al dat harde werken doet u natuurlijk niet voor niets. U gaat immers veel inspanning leveren voor een doel wat nog 3-, 6- of 12 maanden ver weg is, maar wat zeker de moeite waard is. Hierna volgt natuurlijk de beloning: Een speciale dag, of zelfs een feestje, waarbij alle aandacht naar u gaat. Waar u trots naar toegaat om uw vernieuwde zelf aan anderen te tonen.

Uw unieke dag moet natuurlijk een feestje worden en dat kan op verschillende manieren. Zo kan uw unieke dag worden gevierd in besloten kring of met een echt feest. Het is zelfs mogelijk om vooraf een manicure, massage of schoonheidsbehandeling (met make-up) te laten plaatsvinden. Want deze dag gaat immers om u.

 

 

Tarieven

De tarieven voor “uw unieke dag” zijn afhankelijk van uw wensen en zijn daarom op aanvraag. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld na het intakegesprek met onze medewerker. Wel zijn er basis-tarieven beschikbaar voor 3-, 6,- of 12 maanden begeleiding. Neem voor een vrijblijvende offerte en intakegesprek contact met ons op.


Tarieven

 

 

 

 

 

Wist u dat u ook samen uw Unieke dag kunt vieren? Want misschien wilt u wel samen met uw dochter of vriendin in de spotlights staan. Voor meerdere personen gelden leuke kortingen.