Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Werkwijze

Werkwijze

Alles over de werkwijze bij de sport & advies productenDe werkwijze van EerlijkSportAdvies is altijd persoonlijk en wordt voor u op maat aangeboden. Op basis van uw persoonlijke situatie, en de gewenste doelstelling (zoals afvallen, stresshantering, gezonde voeding), heeft EerlijkSportAdvies altijd wel een mogelijkheid welke bij u past.

Heeft u uw doelstelling eenmaal gevonden, dan kunt u een keuze maken uit de verschillende sport & adviesproducten; zoals:

 


Om u van duidelijke informatie te voorzien, leest u op deze pagina de volgorde en werkwijze van de persoonlijke consulten en sporttrainingen van EerlijkSportAdvies.


Vooraf aan de boeking:

Wij streven ernaar de informatie over onze Sport & adviesproducten zo duidelijk mogelijk weer te geven. Wanneer u nog vragen heeft kunt u terecht bij de Klantenservice van EerlijkSportAdvies onder het kopje Veel gestelde vragen.

Wanneer u een consult of sporttraining wilt boeken, vragen wij u dit te doen via onze contactpagina. Hier vind u naast de adresgegevens ook het contactformulier. Na ontvangst van de aanvraag, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de afspraak in te plannen.


Na het boeken van een consult of training:

Wanneer u een consult of training heeft geboekt, ontvangt u binnen enkele dagen per post een:

  • Welkomstbrief en afspraakbevestiging
  • Intake formulier


Om u tijdens het consult of de training van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien, vragen wij u om het intakeformulier vooraf in te vullen en mee te nemen op de dag van de afspraak. Met dit formulier kunnen wij uw beginsituatie beter inschatten en u gerichter adviseren.
Wanneer u twijfelt over enkele vragen is dit  natuurlijk geen probleem. Probeer de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en laat de vragen open waar u (nog) geen antwoord op heeft. Deze zullen worden besproken tijdens het consult of de training.

 


Werkwijze tijdens het consult:

De gesprekken zullen plaats vinden binnen onze praktijkruimte in Nieuwegein, en duren
45  tot 60 minuten. Na het bespreken van het intakeformulier heeft onze specialist een goed beeld van uw beginsituatie en zal de specifieke antwoorden met u doornemen.

Na de bespreking van het formulier gaan we kijken naar de gewenste doelen; Dit kan om verschillende onderdelen gaan zoals afvallen, stresshantering of het vergroten van het zelfvertrouwen. Samen met uw instructeur maakt u deze doelen op uw situatie van toepassing en verwerkt deze in een plan met aanpak. U bespreekt u de obstakels die u waarschijnlijk zult gaan tegenkomen en de verschillende manieren hoe u hiermee om kunt gaan. Daarnaast is het tijdens het consult ook mogelijk om oefeningen in de praktijk uit te voeren, zoals leren mediteren of een sport- of voedingsschema samen te stellen. Dit zal echter altijd met u worden besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

 

Werkwijze tijdens de sporttrainingen:

De gezellige en uitdagende sporttrainingen kunnen worden uitgevoerd in groepsverband of op persoonlijke wijze. Afhankelijk van uw keuze zal de werkwijze net iets anders zijn:

  • Bij Sporten met EerlijkSportAdvies maakt u een afspraak voor een proefles. U krijgt vooraf een bevestiging en beschrijving van de benodigde materialen (zoals kleding en drinken).
    10 minuten voor aanvang van de les wordt u verwacht op de vooraf opgegeven locatie, waar de instructeur kennis met u zal maken en de procedure aan u zal uitleggen.
    Nadat u kennis heeft gemaakt met deze groepsles, kunt u kenbaar maken of u aan de groep wilt deelnemen. Tevens is het mogelijk om, aan de hand van het lesrooster, een aantal trainingen te ruilen voor een persoonlijk consult. Zo kunt u de lessen die u eigenlijk niet zo leuk vind ruilen voor bijvoorbeeld het samenstellen van een eetschema of het maken van een plan van aanpak. Vraag hiervoor wel even naar de voorwaarden.
  • Liever alleen met een instructeur van EerlijkSportAdvies gaan trainen om nog meer resultaat te behalen? Dan kunt u het beste kiezen voor een personal training. Hierbij krijgt u een persoonlijke trainingsschema en een uitdagende training van een ervaren sportinstructeur. Er wordt gezocht naar een persoonlijke trainingsmethode die u zelf prettig vindt en waarbij u toch veel resultaat behaald.De werkwijze van een personaltraining is hetzelfde als bij de consulten en is mogelijk op verschillende locaties in de omgeving van Nieuwegein. Daarnaast zijn andere locaties ook mogelijk, echter is dit altijd op aanvraag.

 

 

De betaling

Er zijn diverse mogelijkheden om onze producten af te rekenen. Kijk voor meer informatie bij onze webshop of bekijk de voorwaarden met betrekking tot de betaling.