Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Adverteren

Adverteren bij EerlijkSportAdvies

EerlijkSportAdvies is de informatievoorziening voor talloze sporters, mensen die gezonde voeding willen nastreven of aan hun leefstijl willen werken. Voor al deze mensen hebben wij een duidelijke en informatieve website ontworpen, waarbij mensen op persoonlijke wijze aan hun gezondheid kunnen werken.

De zwemles specialist is ontworpen vanuit het specialisme – zwemmen en zwemles – en heeft als doel om zowel kinderen als volwassenen te informeren over deze tak van sport. Vanuit deze gedachtegang, zijn wij altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van zwemmen, zwemles, zwemproducten en de verschillende zwemsporten.

 

 

Adverteren op deze website

Het is nu ook mogelijk om, voor een bescheiden tarief, uw advertentie op onze website te plaatsen. U kunt hierbij denken aan een persoonlijke banner, een advertentie binnen een box of op een specifieke pagina. Heeft u interesse in een advertentie op de website van de Zwemles specialist, neem dan snel contact met ons op voor meer informatie en de verschillende tarieven.

 

 

Adverteren op EerlijkSportAdvies.nl

Wilt u met uw advertentie een grotere doelgroep aanspreken, dan is adverteren op onze hoofdsite waarschijnlijk een beter idee. Of u nu een advertentie wilt plaatsen op het gebied van sport, voeding of leefstijl, op EerlijkSportAdvies.nl vindt u de juiste doelgroep. Heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

 

Onze tarieven

 

Banner of advertentie hoofdpagina

€ 350,-

per maand

Banner op een specifieke pagina

€ 125,-

per maand

Advertentie blauwe box

€   75,-

per maand

Ontwerp banner of advertentie

Op aanvraag

 

Alle tarieven zijn onder voorbehoud . Heeft u interesse in een advertentie, vraag dan snel naar onze voorwaarden.