Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Algemene voorwaarden – Webshop & bestellen

Extra voorwaarden Webshop & bestellen

Wanneer u van de producten van EerlijkSportAdvies gebruik wilt maken, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de algemene voorwaarden van EerlijkSportAdvies. Deze voorwaarden zijn te vinden op de website en worden na bevestiging van de overeenkomst toegestuurd naar de klant. De algemene voorwaarden zijn zowel digitaal als schriftelijk op te vragen wanneer de klant dit wenst.

 

 

1. Definities

1.1 EerlijkSportAdvies: bedrijf (eenmanszaak) die tot doel heeft iedereen in Nederland op een gezonde en verantwoorde manier aan het bewegen te krijgen; daarnaast geeft EerlijkSportAdvies advies over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Dit doen we door middel van adviesgesprekken of sporttrainingen.

1.2 De opdrachtgever (klant): natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf en die een overeenkomst aangaat met betrekking tot persoonlijke adviesgesprekken.

1.3 Sportbibliotheek: het adviseren van mensen die gezonder willen leven door middel van verschillende artikelen op onze website. Om toegang te krijgen is een betaald lidmaatschap noodzakelijk.

1.4 Persoonlijke consulten: het een op een adviseren van de klant ten behoeve hen een gezonder leven te laten bereiken.

1.5 Kinderfeestjes: het geven van sportlessen in de vorm en uiting van een kinderfeestje.

1.6 Webshop: deel van de website waar mensen hun gewenste bestelling kunnen afnemen  en de openstaande kosten kunnen voldoen.

 

 

De voorwaarden van de webshop zijn nog in ontwikkeling. Wanneer er meer artikelen dan de lidmaatschappen beschikbaar zijn, wordt dit op de site vermeld. Vanaf dat moment zijn ook deze voorwaarden beschikbaar. Vooralsnog kunt u terecht bij de Algemene voorwaarden.