Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Copyright

Copyright

Aan de website van EerlijkSportAdvies is hard gewerkt, met als doel om de beschikbare informatie voor bezoekers zo duidelijk mogelijk weer te geven. Op zowel de teksten, afbeeldingen en vormgeving berust dan ook copyright, waarbij niets mag worden gekopieerd;  De site is dan ook bestemd voor eigen gebruik van onze klanten.

Het printen van informatie op hardcopy  zal in de toekomst mogelijk worden gemaakt, waarbij de informatie voor eigen gebruik geprint mag worden. Deze informatie op hardcopy mag niet worden verspreid voor persoonlijke of commerciële doeleinden.

Op de social media profielen is het mogelijk gemaakt en toegestaan om bepaalde informatie (zoals tweets, prikbordberichten, evenementen en polls) door te sturen naar social media connecties. Dit zijn echter alleen functionaliteiten en nieuws op social media, en niet de informatie op de website van EerlijkSportAdvies.

 

EerlijkSportAdvies

Zowel het ontwerp van de website, de teksten, het logo alsmede andere afbeeldingen met betrekking tot het merk EerlijkSportAdvies, zijn eigendom van EerlijkSportAdvies en mogen niet worden gebruikt door particulieren en bedrijven.

 

Licentiegevers

Aan de website van EerlijkSportAdvies en de specialismen (zoals de Zwemles specialist) hebben wij veel tijd besteed. Om onze producten overzichtelijk te presenteren hebben wij gebruik gemaakt van vele afbeeldingen. Deze zijn via een licentie aan ons verstrekt en mogen van EerlijkSportAdvies en de licentiegevers niet verder worden verspreid.

 

Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken

Klik hier om de privacy policy te bekijken

 

 

Heeft u vragen met betrekking tot onze copyright en het delen van onze informatie,
neem dan contact met ons.