Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Sociale media

Social media

Social media is haast niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Ook wij gebruiken dit medium om onze tips, nieuwtjes en georganiseerde evenementen de wereld in de sturen. Hierdoor blijven we met u in contact en kunnen we mensen blijven motiveren om een gezonde leefstijl na te streven; maar dan wel op een positieve en persoonlijke wijze.

Social media moet echter wel veilig zijn, en daarom zult u bij een aantal profielen met uw eigen account moeten inloggen om onze informatie te bekijken.  Ondervindt u problemen met het bekijken van 1 van onze profielen, neem dan contact met ons op.

 

 

TwitterTwitter

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, georganiseerde evenementen en nieuwe activiteiten via Twitter. Blijf gemotiveerd met onze tips en gebruik onze tweets om op een persoonlijke en positieve manier uw doelen te bereiken.

 

 

FacebookFacebook logo

Op Facebook vinden de meeste social media activiteiten plaats. U kunt reageren op onze berichten, foto’s bekijken of meedoen met verschillende polls (enquêtes). Omdat wij voorstander zijn van veilig social media gebruik, is het alleen mogelijk om onze informatie te bekijken wanneer u bent ingelogd met uw eigen profiel. Wilt u op de hoogte blijven van onze Facebook activiteiten, druk dan op de  ‘vind ik leuk’knop wanneer u onze Facebookpagina bezoekt.

 

 

LinkedinLinkedin

Voor zakelijke contacten gebruiken wij Linkedin. Daarnaast is het ook mogelijk om extra informatie over de instructeurs van EerlijkSportAdvies en het bedrijf zelf te bekijken.