Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Gezonde bedrijven

Gezonde en vitale bedrijven

 

  Gezonde en vitale bedrijven

 

Gezonde en vitale werknemers, een goede teamsfeer en een sportief bedrijfsimago komt de productiviteit ten goede. Maar wiens verantwoordelijkheid is dit eigenlijk? Die van de werknemer of werkgever?

Door moeilijk werk, een hectische werkvloer, een grote tijdsdruk, maar ook de vele indrukken in de hedendaagse maatschappij, komen veel mensen in aanraking met stressfactoren. Aangezien niet iedereen hier op de juiste wijze mee om kan gaan, kan dit bij organisaties leiden tot een hoger ziekteverzuim. Beroepsziekten als RSI, overspannenheid en burn-out kunnen de werknemer soms maanden thuis houden en de werkgever vele kosten laten maken.

 


 

De werkgever en werknemer

De werkgever, manager of personeelsfunctionaris weet niet altijd hoe hij dit in een beleid moeten weergeven. Uit onderzoek blijkt wel dat meer dan 70% van de werkgevers beweging- en sportstimulering voor hun werknemers belangrijk vinden. Want vitaliteit vergroot de individuele werkprestaties, het welbevinden van de medewerkers, de arbeidsproductiviteit en natuurlijk het sportieve imago van uw bedrijf.

De werknemer wordt het ook niet gemakkelijk gemaakt in onze hedendaagse maatschappij. Men wordt dagelijks geconfronteerd met de vele eisen die de maatschappij aan hen stelt. De invloed van de sociale omgeving en de vele reclames voor wondermiddelen, pillen en sportapparaten voeren de drang tot het voldoen aan de eisen alleen maar verder op. Maar hoe de werknemer hiermee om moet gaan…

EerlijkSportAdvies gelooft dat goede en eerlijke voorlichting dé sleutel is tot het bereiken van persoonlijke doelen. We geven uw medewerkers de handvatten tot goede informatie en leren hen verantwoordelijk te worden voor hun eigen gestelde doelen en gemaakte keuzes.

 


Onze  bedrijfsproducten

E-learning

E-learning

Elke werkgever heeft belang bij gezonde werknemers. Want deze zijn productiever, meer stressbestendig en minder snel ziek.
Via E-learning kan uw medewerker zelfstandig aan de slag gaan met onze sport-, voeding- en leefstijlprogramma's.
Adviesgesprekken

Adviesgesprekken

Met onze Adviesgesprekken helpen wij uw medewerkers hun persoonlijke doelen op een positieve manier te benaderen en te bereiken. Wij gaan op de specifieke wens van u, als werkgever en/of werknemer, in en zetten een persoonlijk plan op.
Cursusmodules

Cursusmodules

Voor groepen heeft EerlijkSportAdvies een aantal speciale cursusmodules ontwikkelt. Na de cursus zijn uw medewerkers in staat om hun toekomstige gezonde leefstijl in te gaan richten. En zo een verhoogde mate van gezondheid en vitaliteit bereiken.
Bootcamps

Bootcamps

Heeft u meer behoefte aan uitdaging en wilt u samen met uw werknemers bikkelen bij een uitdagende sportles, dan zijn onze sportieve Bootcamps iets voor u. Een ervaren instructeur komt bij uw bedrijf langs en biedt uw team een leuke, maar sportieve groepsles.
Gezondheidsplan

Gezondheidsplan

EerlijkSportAdvies helpt u graag bij het doorlichten van uw organisatie. Hierbij ontwikkelen we een actief en vitaal bedrijfsplan en gaan wij aan de slag met individuele werknemers. Zo verbeteren we de gezondheid en verminderen het ziekteverzuim.
Op aanvraag

Op aanvraag

Heeft zelf ideeën en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn of heeft u bepaalde vragen over bepaalde programma's, kijk dan bij ons
artikel op aanvraag.
Want veel van onze producten zijn heel goed aan te passen aan de wensen van uw bedrijf.