Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Adviesgesprekken

Adviesgesprekken

Adviesgesprekken voor werkgevers en werknemersMet de adviesgesprekken van EerlijkSportAdvies kunt u verschillende kanten op. Vanuit de sport, management en leisure branche hebben wij diverse praktijkvoorbeelden opgedaan en vertaald naar onze bedrijfsproducten. Met de adviesgesprekken voor bedrijven richten we ons op het vergroten van de individuele vitaliteit en het welbevinden van de werknemers binnen uw bedrijf

Zo zijn wij er zowel voor de werkgever als de werknemer, en bieden elk een traject op maat.

 

Voor de werknemer
Onze consulten kunnen voor verschillende doelen worden gebruikt. Waar de ene werknemer
advies of begeleiding nodig heeft bij het omgaan met stresssituaties, zo kan de ander geholpen worden met overgewicht, een persoonlijke sportkeuze of het vergroten van het zelfvertrouwen.

 

Voor de manager en / of de personeelsfunctionaris
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van bovenstaande  personen wel een actief en vitaal beleid voor het personeel wil, maar niet weet hoe hij of zij dit beleid moet vormgeven. Samen met u kijken we welke problemen er momenteel binnen de afdeling of organisatie spelen, en hoe we deze door een actief beleid, vitaliteit of door teambuilding kunnen wegnemen.

 


Actief en gezond beleid

De adviesgesprekken voor bedrijven zijn bedoeld om u handvatten te geven om het toekomstige actieve beleid op een positieve manier weer te geven. Want niet elke werknemer vind het leuk als deze verplicht wordt om zich aan een sport of voedingsschema te houden. De adviesgesprekken van Eerlijksportadvies zijn daarom gericht op de individuele werknemer. We leren hen doelen te stellen, valkuilen te overwinnen en geven advies of begeleiding tijdens het bereiken hiervan. Daarnaast vertalen we de onderdelen van een gezonder leven naar de werksituatie. Door het succes van het behalen van een persoonlijk doel, wordt ook de basis gelegd voor een grotere mate van zelfvertrouwen en het vergroten van de taakvolwassenheid op de werkplek.

De consulten zijn zowel geschikt voor grote bedrijven alsmede het midden klein bedrijf.

   

 

Adviesgesprekken voor bedrijven

Tijdsduur:                     60 minuten
Prijs:                              € 77,35   inclusief BTW
Mogelijkheden:           Gesprek is mogelijk binnen onze praktijkruimte of op locatie (let op: hiervoor geldt een toeslag)


 

Breng meer vitaliteit in uw bedrijf en neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het contactformulier.