Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Cursusmodules

Cursusmodules

Tijdens de cursusOok groepen mensen kunnen goede voorlichting over sport, voeding en leefstijl gebruiken. Om hen te motiveren tot een actieve en gezonde leefstijl, hebben de instructeurs van EerlijkSportAdvies verschillende cursusmodules ontwikkeld.

Voor bedrijven zijn hier diverse onderwerpen aan toegevoegd om de inactieve werknemers te stimuleren tot het bereiken van een verhoogde mate van vitaliteit.
Met onze cursusmodules voor bedrijven geven wij uw werknemers de handvatten tot het bereiken van een gezond leven en laten wij hen zien hoe elke leefstijl persoonlijk kan worden gemaakt. En dit is voor de werknemer beter vol te houden, en de weg ernaar toe wordt een stuk leuker.

 

 

Verschillende cursusmodules

EerlijkSportAdvies heeft voor bedrijven verschillende modules ontwikkeld, welk los maar ook in een pakket te boeken zijn. De cursusmodules zijn zowel geschikt voor grote bedrijven alsmede het midden klein bedrijf.
 

Module sportadvies: bij deze module wordt de basis van gezond leren leven besproken. Sporten wordt vaak gedaan vanuit een impulsieve en emotionele reactie: het is weer september en we willen met Kerst in onze mooie kleding passen. Maar vaak is dit niet de juiste manier om aan een persoonlijk doel te beginnen. Met juiste informatie kan men weloverwogen keuzes gaan maken en realistische persoonlijke doelen gaan opstellen. Daarna moet er gesport worden en komt de sporter waarschijnlijk als eerste zijn of haar motivatie tegen.

De Module Sport raden wij altijd aan. Sporten is nu eenmaal nodig voor een goede gezondheid en verhoogt de vitaliteit. Met deze module geven wij uw werknemers de juiste informatie en handvatten om op een goede manier hun doelen op te stellen en deze ook te bereiken. Uiteraard neemt de werknemer het opstellen van doelen ook mee tijdens het werk, taakvolwassenheid wordt hiermee vergroot.

Module voedingsadvies: gezonde voeding is een belangrijke factor voor een gezonder leven. Gezonde voeding geeft ons energie, vitaliteit en een mooie huid. Maar zoals de meeste mensen wel weten kan voeding ook zorgen en problemen opleveren;

Veel mensen proberen regelmatig om af te vallen, maar ondervinden hier veel problemen bij. Want iedereen heeft een andere mening over dit onderwerp, op internet en in tijdschriften staat vaak verkeerde of onvolledige informatie en de invloed van de sociale omgeving mag hierbij niet onderschat worden. Dus hoe weet uw werknemer nu of hij of zij op de juiste manier bezig is.

Met de module voedingsadvies geven wij uw werknemers betrouwbare informatie, waarbij we ons baseren op de richtlijnen van het voedingscentrum. Daarnaast richten we ons op het persoonlijk maken van de gestelde doelen en een positieve aanpak, waardoor de motivatie van de werknemer wordt verhoogd.


Module Leefstijladvies:
Het aannemen van een nieuwe leefstijl wordt vaak moeilijker, maar ook saaier gemaakt door de verschillende informatie in media en op internet. Want naast bewegen, voeding en schoonheid leest u ook over stresshantering, keuzes maken, problemen actief aanpakken, betere controle over emoties en vele andere onderdelen van een gezonde leefstijl. Maar welke aanpak past nu het beste bij uw werknemers  en hoe combineert men  de privé en werksituatie op een goede manier?

Al deze onderdelen van een gezond leven komen voorbij tijdens de module Leefstijladvies. Naast een proactieve houding en het stellen van doelen, laten wij uw werknemers ook kennismaken met de gevolgen van stress, de invloed van emoties, het verminderen van piekeren, de voordelen van mediteren en het op een positieve en persoonlijke manier bereiken van een gezonde leefstijl.  

 

 


Cursusmodules bedrijven


Tijdsduur:                     3 uur per module
Prijs:                              € 297,50  inclusief BTW
Aantal:                          Maximaal 10 deelnemers

Mogelijkheden:             De modules kunnen in company worden gehouden, maar ook op onze cursuslocatie in Nieuwegein (let op: hiervoor geldt een toeslag)

* Bij keuze van modules raden wij de module Leefstijladvies ten zeerste aan

 

Breng meer vitaliteit in uw bedrijf en neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het contactformulier.