Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Gezondheidsplan

Gezondheidsplan voor bedrijven

Gezonde organisaties met het gezondheidsplanGezonde bedrijven hebben vele voordelen ten opzichte van hun concurrenten. Want een bedrijf dat een gezond bedrijfsimago nastreeft, verhoogt de productiviteit en boekt veel winst op het ziekteverzuim van de werknemers. Maar hoe u deze vernieuwde gezondheidsidealen gaat aanpakken is daarentegen wel van groot belang.

Zo werken angst, intimidatie en dwang juist averechts. Uw medewerkers worden niet geprikkeld om zelf verantwoording voor hun taken te nemen, maar verdwijnen in de slachtofferrol. Men haalt niet het beste uit zichzelf, maar wijst liever naar anderen. Een goed functionerend team, met een goede teamsfeer, zal hierdoor nimmer ontstaan. U zult vast begrijpen dat dit de productiviteit niet ten goede komt.

Maar als een gezond bedrijfsimago u veel meer gaat opleveren, hoe krijgt u dit dan door de gehele organisatie heen geïmplementeerd?

 

 

Gezondheid door de organisatie

Alhoewel de leidinggevende een belangrijke coachende rol heeft bij de werkzaamheden van de werknemers. Het zijn vooral de mensen op de werkvloer die het verschil kunnen maken in het productieproces of de dienstverlening. Door op een gezonde manier in uw werknemers te investeren, zal de waardering voor u als werkgever toenemen. Men blijft langer bij uw organisatie betrokken en de verloopcijfers zullen lager gaan uitvallen. Men krijgt steeds meer hart voor de zaak.

Uw werknemers weten vaak niet precies hoe ze op een goede manier gezonder kunnen gaan leven. U weet nu wel welke effecten een gezonde instelling uw bedrijf kan opleveren. Alhoewel de gezondheid van de werknemers een zeer bepalende factor is voor een gezonde organisatie, zo bent u hier nog niet klaar mee. Want zonder een actief en gezondheid beleid zal het effect maar tijdelijk zijn. Om dit te voorkomen zullen gezondheidsfactoren door uw gehele organisatie moeten worden verweven.

 

 

Gezondheidsplan voor uw bedrijf

De specialisten van EerlijkSportAdvies weten als geen ander hoe belangrijk een gezond bedrijfsimago kan zijn. Wij helpen u graag bij het doorlichten van uw organisatie en helpen u om een actief en vitaal bedrijfsplan in elkaar te zetten. Daarnaast gaan wij aan de slag met individuele werknemers om de gezondheid te verbeteren, het ziekteverzuim te verminderen en de taakvolwassenheid te vergroten.

Het gezondheidsplan voor bedrijven richt zich op de gehele organisatie en op individuele werknemers. Het gezondheidsplan bestaat uit de volgende onderdelen:


Onderdelen van de gezondheidscheck:

  • Gezonde kantine check
  • Beweegprogramma
  • Begeleiding / adviesgesprekken met de werknemers
  • Cursusmodules (maximaal 2 modules inbegrepen)

 

Uw werknemers krijgen:

  • Toegang tot de sportbibliotheek
  • Handleiding: hoe maak ik een persoonlijk plan van aanpak?
  • Begeleidingsmap voor een toekomstige gezonde leefstijl

 

 

Tarieven gezondheidsplan

Het gezondheidsplan is volledig op uw organisatie gericht. Hierdoor zijn de tarieven op aanvraag. Graag horen wij uw wensen en bezoeken uw organisatie voor een heldere vraagstelling.

 

 

 

Breng meer vitaliteit in uw bedrijf en neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het contactformulier.