Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Werkwijze bedrijfsproducten

Werkwijze bedrijfsproducten

De werkwijze van de bedrijfsproductenU heeft interesse in een van de bedrijfsproducten van EerlijkSportAdvies; een uitstekende keuze! Om het proces van aanvraag voor u te vereenvoudigen, leggen wij u graag onze werkwijze uit. Bij elk product richten wij ons op een positieve en persoonlijke aanpak; zodat een gezond bedrijfsimago, een goede teamsfeer of de gezonde medewerker hier een levenlang van kan profiteren.

Voor meer uitleg over deze aanpak, verwijzen wij u graag naar de pagina over Positief en Persoonlijk advies.

 

 

Werkwijze adviesgesprekken

Wanneer u een adviesgesprek of begeleiding voor uw medewerker of organisatie wilt aanvragen, zijn er een aantal factoren van belang. Wij vragen u deze alvast naar ons toe te sturen, zodat wij de aanvraag in gang kunnen zetten.

 

Aanvraag:Werkwijze van de adviesgesprekken

 • Om wie gaat het? Welke functie heeft deze persoon?
 • Wat zijn de problemen en de gewenste oplossingen?
 • Is uw medewerker al op de hoogte van uw aanvraag?
 • Wanneer en waar wilt u het intakegesprek laten plaatsvinden?
 • Zijn er nog bijzonderheden?

Intakegesprek met de medewerker: Na de aanvraag gaan wij met uw medewerker het gesprek aan. Tijdens deze intake bespreken we de persoonlijke gegevens, de motivatie, de gezondheidsfactoren en medische beperkingen. Ook stellen we in overleg met uw medewerker een (concept) plan van aanpak op, welke we met de werkgever gaan bespreken.


Plan van aanpak: Het plan van aanpak wordt voor uw medewerker persoonlijk gemaakt. Aan de hand van het intakegesprek kiezen we voor persoonlijke gesprekken, een sporttraining of een combinatie van beide. Na goedkeuring van de werkgever starten we met het definitieve plan van aanpak.


Locatie kiezen:
Waar wilt u de gesprekken en/of trainingen laten plaatsvinden? Dit is mogelijk op de locaties van EerlijkSportAdvies of op uw kantoor (hiervoor geldt een toeslag).

Afspraken maken: Voordat we starten met het begeleidingstrajecten moeten er wel goede afspraken worden gemaakt. Zo moet de wil bij zowel de werkgever als de werknemers aanwezig zijn, anders zullen resultaten achter blijven. Daarnaast is het belangrijk dat de medische gegevens in orde zijn en de medewerker veilig aan zijn of haar gezondheidstraject kan beginnen.

 

 

 

Werkwijze Cursusmodules

Tijdens de cursusMet onze cursusmodules gaan uw medewerkers in groepsverband aan de slag met hun gezondheid. Uw medewerkers leren hoe ze hun nieuwe gezonde leven op een positieve en persoonlijke manier kunnen gaan vormgeven. Daarnaast leren ze de trucjes bij de onderwerpen sport, voeding of leefstijl, om zo nog meer resultaat te kunnen behalen. Aan het einde van de modules zijn uw werknemers in staat om een persoonlijke plan van aanpak samen te stellen.

 

Aanvraag:

 • Om hoeveel personen gaat het?
 • Op welke datum wilt u de cursusmodule (s) laten plaatsvinden?
 • Welke cursusmodules wilt u aanvragen?
 • Zijn er nog bijzonderheden?


Locatie kiezen:
Waar wilt u de cursusmodules laten plaatsvinden? Dit is mogelijk op de locatie van EerlijkSportAdvies of op uw kantoor (hiervoor geldt een toeslag).

 

 

 

Sporten tijdens een BootcampWerkwijze Bootcamps

U wilt uw medewerkers graag laten bikkelen bij een sportieve Bootcamp. Hierbij zijn de deelnemer verzekerd van een goede conditietraining, aangevuld met spierversterkende oefeningen. Een pittige training waar uw werknemers hun lichaam op een leuke manier gaan uitdagen en waardoor de vitaliteit wordt verhoogd.

 

Aanvraag:

 • Om hoeveel personen gaat het?
 • Op welke datum wilt u de Bootcamp laten plaatsvinden?
 • Welke Bootcamp wilt u aanvragen?
 • Zijn er nog bijzonderheden of medische beperkingen bij de deelnemers?


Locatie kiezen:
Waar wilt u de Bootcamp laten plaatsvinden? Dit is mogelijk op de binnen- en buitenlocatie’s van EerlijkSportAdvies of op of rondom uw kantoor (hiervoor geldt een toeslag).

 

 

Heeft u verder nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.