Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Specialismen

Specialismen

 

  Specialismen van EerlijkSportAdvies

 

Bij EerlijkSportAdvies krijgt u eerlijke informatie over uw sport, voeding en leefstijl vragen. Deze onderwerpen zijn dan ook zeer divers, waardoor u misschien de informatie ziet die eigenlijk niet relevant voor u is. Om bepaalde sporten en gezondheidsonderdelen uitgebreid toe te lichten, hebben wij verschillende specialismen opgericht op u nog gerichter advies te geven.

Zo is in 2013 de Zwemles specialist ontwikkeld, waar onze bezoekers alle informatie kunnen vinden over zwemles en leren zwemmen. Daarnaast zijn er specialismen momenteel in ontwikkeling en zullen er in de toekomst meer volgen.

Zwemles en (leren) zwemmen bij de Zwemles specialistzwemles en leren zwemmen

Goed kunnen zwemmen is van groot belang en staat onlosmakelijk verbonden met het volgen van zwemlessen. Zo kan men niet alleen leren zwemmen bij het plaatselijke zwembad, maar ook bij de vele zwemverenigingen en particuliere zwemscholen. Belangrijk is wel, dat zowel kinderen als volwassenen steeds zwemveiliger worden en zichzelf kunnen redden in een waterrijke omgeving. Hoe u dit bij uzelf of uw kind kunt bereiken, leggen wij u graag uit.

Bij dit specialisme vindt u alles over de zwemles voor kinderen, leren zwemmen voor volwassenen en de verschillende zwem- en aquasporten. Neem dus snel een kijkje op de website over zwemles en (leren) zwemmen van de Zwemles specialist.

 


 

Zwemmen & Aquasporten bij de Zwem- en Aquaspecialist

Man aan het zwemmenKunnen zwemmen is één van de belangrijkste vaardigheden die we hebben, want er gaat zo een wereld voor ons open! Zo genieten we regelmatig van het vrij zwemmen in het plaatselijke zwembad of werken we aan onze gezondheid met het banen zwemmen, de aquasporten of met de overige watersporten.

Bij dit specialisme vindt u alles over het zwemmen op elk niveau, de verschillende aquasporten en de speciale 50+ trainingen in het zwembad. Neem dus snel een kijkje op de website over zwemmen en aquasporten van de Zwem- en Aquaspecialist.

 


 

De E-books van EerlijkSportAdvies

 

Met de E-books van EerlijkSportAdvies kunt u zelf aan de slag met uw goede voornemens. Met elk e-book geven we u de juiste tips om, op een positieve en persoonlijke manier, met uw gekozen doelstelling aan de slag te gaan.

Welke e-book kiest u:
 

 • Verantwoord en positief afvallen
 • Stresshantering
 • Leer uw kind zelf zwemmen
 • Leren zwemmen voor volwassenen
 • Zwemslagen verbeteren
 • Gezonde voeding
 • Vernieuwde leefstijl

   


Specialisme Voeding

gezonde voedingEr wordt veel gesproken over het aanleren van een gezond voedingspatroon, maar wat is nu eigenlijk gezond en is uw huidige voedingspatroon dan echt zo slecht? Gezonde voeding is voor iedereen hetzelfde, maar is ook erg persoonlijk.

Met het specialisme ‘gezonde voeding’ geven we u de handvatten om uw nieuwe voedingspatroon persoonlijk te maken. Zodat uw voeding nog steeds lekker is, goed bij u past en een stuk gezonder is.

Geef uw gezondheid een boost met een gezond voedingspatroon

 • Je voelt je energieker
 • Je huid, haar en nagels zien er gezonder uit
 • Er is een lagere kans op soorten kanker, hart en vaatziekten of diabetes
 • Je verbetert en verhoogt de grondstofwisseling, afvallen gaat hierdoor beter
 • Je presteert beter op school en het werk en hebt meer carrière mogelijkheden.