Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Algemeen welbevinden

Algemeen welbevinden

Algemeen welbevinden, je gewoon goed voelenBij het kiezen van een doelstelling gaat het vooral om het resultaat wat u wilt behalen. Maar niet iedereen wil gezonder leven en daarvoor een route gaan uitpluizen. Een grote groep mensen wil gewoon zonder al teveel poespas gezonder gaan eten of starten met sporten. Welk resultaat ze daarbij halen is eigenlijk niet belangrijk;  Om deze reden noemen we deze doelstelling ‘het algemeen welbevinden’, simpelweg  ‘je gewoon beter voelen’.

Wanneer u zich gewoon goed wilt voelen en deze doelstelling wil nastreven, is het aan te raden om u vooral te gaan richten op positieve dingen. Sta regelmatig stil bij de mooie dingen des levens en probeer de verschillende lichamelijke reacties hierbij op te merken. Welke dingen dit zijn kunt u zelf bepalen en kunnen bijvoorbeeld het spelen met de kleinkinderen zijn, uw partner wekelijks belonen met een bosje bloemen of uzelf verwennen door een heet bad te nemen

 

De invloed van sport, voeding en leefstijl op het algemeen welbevinden:

 


SInvloed van sportport: Met een leuke sport kunt u veel voor uw gezondheid doen. Uw lichaam wordt gezonder en zal zich aanpassen naar een betere vorm. Afhankelijk van uw type training zullen zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminderen. U voelt zich beter, heeft minder last van pijntjes en verbetert de kwaliteit van uw leven. Zoek dus een leuke sport en verbeter uw gemoedstoestand.

 


Voeding: Met een gezond voedingspatroon wordt uw lichaam sterker en raakt u minder snel vermoeid. Goede voeding zorgt er dan ook voor dat uw lichaam optimaal functioneert en uw prestaties zowel op privé als in uw werkgebied verbeteren. Gezonde voeding betekent niet dat u volledig anders moet eten. Het nieuwe voedingspatroon kan, om dit te blijven volhouden, het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

 

 

Invloed van leefstijlLeefstijl: Gezonder te gaan leven doet veel voor uw algemeen welbevinden. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat uw geestelijke gesteldheid sterk wordt verbetert. U gaat zich steeds beter voelen, maakt zich minder zorgen om dingen die er eigenlijk niet toe doen en u raakt beter bestand tegen stressklachten, zoals overmatige piekeren, spanningshoofdpijn of hyperventilatie aanvallen.

 

Hulp van EerlijkSportAdvies

Met de Sportbibliotheek kunt u zelf aan de slag met de verschillende doelstellingen. Wilt u gewoon gezonder gaan leven, dan kunt u de doelstelling Algemeen welbevinden gebruiken om uw leven een positieve wending te geven. Gebruik onze artikelen om een leuke sport te vinden en op  de juiste wijze aan de slag te gaan met uw gezondheidswensen.

Bij deze doelstelling is geen specifiek consult aan te raden. Wel kan een combinatie van de verschillende type consulten zorgen voor het behalen van meer resultaat bij het gezonder gaan leven. Tijdens het consult kijkt u samen met uw instructeur waar uw knelpunten liggen en hoe u deze kunt oplossen.

De positieve effecten van een sport ondervinden is het beste mogelijk met onze sporttrainingen. Ga in groepsverband aan de slag of boek een personal training om samen met onze instructeurs aan uw gezondheid te werken.

 


Ga dus vandaag nog aan de slag met uw doelstelling en geniet van uw nieuwe gezondere leven. Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het
contactformulier.