Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Schoonheidsideaal

Schoonheidsideaal

Op verschillende manieren uw schoonheidsideaal nastrevenIeder mens heeft zijn eigen schoonheidsideaal en deze zal vooral gericht zijn op de schoonheid van bepaalde rolmodellen. Maar ieder mens is verschillend en zal daarom verschillende doelstellingen nodig hebben om de gewenste situatie te bereiken.  Door stap voor stap aan uw nieuwe gezonde leven te werken, zullen de schoonheids-eigenschappen steeds beter en gemakkelijker worden bereikt.

Omdat schoonheid in de meeste gevallen gaat over het afvallen of de vorming van spiermassa raden wij u aan om wat gerichter naar deze doelstellingen te kijken. Want met een combinatie van een conditie- en (lichte) krachttraining kunt u veel voor uw gezondheid doen, en daarnaast een goed getraind lichaam bereiken.

Voordelen van het nastreven van een schoonheidsideaal

  • Geeft lichaam een mooie contour (door vorming van de spieren)
  • Geeft een verbeterde doorbloeding van de huid
  • Minder last van spataderen (bloed wordt beter omhoog gestuwd)
  • Uw huid en haren gaan meer glanzen
  • Uw zelfvertrouwen neemt toe
  • U leert haalbare doelen stellen
  • U voelt uzelf beter in een mooier lichaam.

De invloed van sport, voeding en leefstijl op het schoonheidsideaal:

 


Sport: Een mooier, Invloed van sportstrakker en gezonder lichaam kunt u met sporten voor een groot deel bereiken. Belangrijk is wel dat uw doelen haalbaar zijn en u niet probeert het onmogelijk te bereiken. Met sport kunt u de opgebouwde afvalstoffen, die veelal veroorzaker zijn van verschillende kwalen, uit uw lichaam laten verdwijnen. U gaat er beter uitzien en begint steeds meer zelfvertrouwen uit te stralen.

 

 

Voeding:Een lekker en gezond voedingspatroon aanleren Gezonde voeding heeft een belangrijke rol in de schoonheid. Het zorgt voor een mooie glanzende huid en vermindert overgewicht. Daarnaast heeft u meer energie om bijvoorbeeld in uw sporttrainingen te steken en te werken aan uw probleemgebieden. Het aanleren van een gezond voedingspatroon heeft bovendien als voordeel dat u leert om haalbare doelen te stellen en, door het behalen hiervan, steeds meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 

 

Leefstijl:Invloed van leefstijl Iemand die een schoonheidsideaal nastreeft is veelal niet tevreden over zijn of haar eigen uiterlijk. Met negatieve gedachtes en emoties blijft de persoon zichzelf lelijk voelen en dat zal de schoonheid niet ten goede komen. Want iemand die heel negatief denkt over het eigen uiterlijk, zal dit ook naar de buitenwereld uitstralen. Dit in tegenstelling tot iemand die zichzelf accepteert en zich goed voelt; deze persoon zal mooier overkomen op anderen. U wordt minder onzeker, leert uzelf te accepteren en uw schoonheidsidealen minder serieus te nemen.

Hulp van EerlijkSportAdvies

Met de Sportbibliotheek kunt u zelf aan de slag met het nastreven van uw schoonheidsideaal. Gebruik onze artikelen om haalbare doelen te leren stellen, een persoonlijke plan van aanpak te maken en de juiste doelstellingen te kiezen.

Bij deze doelstelling zijn de verschillende type consulten uitermate geschikt om stap voor stap aan uw schoonheidsideaal te werken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een schoonheidsconsult te boeken, waarbij u advies kunt inwinnen over gezichtsverzorging, productgebruik, huidanalyse en hand- en voetverzorging .

De contouren van uw lichaam verbeteren en uw probleemgebieden aanpakken kan met onze sporttrainingen. Ga in groepsverband aan de slag of boek een personal training om samen met onze instructeurs uw doelen na te streven.

 


Ga dus vandaag nog aan de slag met uw doelstelling en geniet van uw nieuwe gezondere leven. Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het
contactformulier.