Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen

Verantwoord afvallen voor blijvend resultaatAfvallen, afslanken, gewicht verliezen, overgewicht verminderen of het buikje weg, het zijn allemaal benamingen voor hetgeen veel mensen willen bereiken: namelijk een gezonder en slanker lichaam krijgen.
Dat u met sport veel calorieën verbrand wist u waarschijnlijk al; maar dat gezonde voeding en een goede leefstijl veel afvalresultaten kunnen opleveren is minder bekend.

Veel mensen hebben dan ook ervaring met afvallen; maar helaas dan wel met de negatieve gevolgen van een dieet en een verlaagde stofwisseling door het Jojo-effect. Afvallen is voor veel mensen dan ook geen prettige bezigheid en hierdoor vaak moeilijk vol te houden. Eigenlijk zijn deze ergernissen helemaal niet nodig; maar geef uzelf en uw lichaam wel de tijd om aan deze verandering te wennen. Met een positieve instelling en een persoonlijk aanpak wordt het behalen (en behouden) van uw streefgewicht steeds gemakkelijker.

Veel resultaat bij het afvallen

Om veel resultaat bij het afvallen te behalen is een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een actieve leefstijl het beste middel. Als alternatief kunt u kiezen voor bekende snelle diëten en magische trainingsapparaten, die meestal toch niet werken en u veel geld kosten. Effectief afvallen door het gebruik van sport, voeding en leefstijldoelen, kunt u helemaal zelf bereiken. Maar om ergernissen en mislukte pogingen te voorkomen, is het belangrijk om het afvallen stap voor stap uit te voeren. Zo zorgt u dat u optimaal afvalresultaat boekt, maar nog belangrijker: het afvalresultaat behoud.

 

Voordelen van verantwoord afvallen

 • Afvallen zorgt voor een mooier en gezonder lichaam
 • Door op  eigen kracht af te vallen, profiteert u hier ook in het dagelijks leven van.
 • Afvallen kan met verschillende sporten
 • Afvallen is geschikt voor verschillende mensen
 • Verantwoord afvallen zorgt voor meer energie
 • Een gezond gewicht verminderd het risico van hart- en vaatziektes, kanker en diabetes
 • Afvallen zorgt voor een flinke afname van het lichaamsvet en totale cholesterol
 • Je hebt door het afvallen minder gifstoffen bij de organen
 • Door verantwoord af te vallen krijgt u  een verhoging van de grondstofwisseling
 • Hierdoor wordt het gemakkelijker om op uw streefgewicht te blijven
 • De kwaliteit van uw leven gaat door verantwoord afvallen sterk vooruit.

De invloed van sport, voeding en leefstijl op het afvallen:

 

Sport:Invloed van sport met een leuke sport kunt u op een goede manier afvallen. Weet u eenmaal de juiste trucjes, dan zult u per training veel extra calorieën verbranden. Met een goede training kunt u veel afvalresultaat boeken en tegelijkertijd uw verbranding op een hoog tempo houden. Hierdoor komt u minder snel het Jojo-effect tegen en behoudt u uw behaalde afvalresultaat.

 

 

Voeding: voeding is zeer belangrijk bij het afvallen en een gezond voedingspatroon kan u veel afvalresultaat opleveren. Gezond en verantwoorde voeding hoeft helemaal niet negatief te zijn; het kan juist veel voor uw gezondheid doen en tegelijkertijd u vele kilo’s laten verliezen. Ga dus aan de slag met uw voeding en zie dat dit ook op een lekkere manier kan, waarbij u niet zoveel hoeft te laten dan u wellicht zult denken.

 

 

Leefstijl:Invloed van leefstijl wil het afvallen maar niet lukken en piekert u regelmatig over mislukte pogingen? Dan kan een goede leefstijl u helpen met het krijgen van rust in uw hoofd en het hanteren van stress en emoties. Hierdoor worden uw keuzes steeds daadkrachtiger en worden uw goede voornemens ditmaal wel een succes. Afvallen wordt zo een stuk positiever en veel gemakkelijker om vol te houden.

Hulp van EerlijkSportAdvies

Met de Sportbibliotheek kunt u zelf aan de slag met het afvallen. Gebruik onze artikelen om de juiste trucjes bij het afvallen te combineren met uw nieuwe gezondere leven. Liever een duwtje in de rug bij het afvallen? Dit is ook mogelijk via onze advies per email.

Met deze doelstelling kunt u bij zowel sport, voeding als leefstijladvies veel afvalresultaat behalen. Dat dit ook op een positieve en persoonlijke manier kan, laten wij u zien met de verschillende
type consulten. Bij de consulten kunnen testen en metingen worden uitgevoerd, een persoonlijk plan van aanpak worden gemaakt, bekende valkuilen worden weggenomen; en nog veel meer!

Veel calorieën verbranden kunt u met onze sporttrainingen. Ga in groepsverband aan de slag en val af op uw eigen niveau, of boek een personal training om samen met onze instructeurs aan uw gezondheidswensen te werken.

Ga dus vandaag nog aan de slag met uw doelstelling en geniet van uw nieuwe gezondere leven. Neem voor vrijblijvende informatie contact met ons op via het contactformulier.