Online programma's en persoonlijk advies bij sport, voeding & leefstijl

Lid worden

Zelf aan de slag met een lidmaatschap

Lid worden

Een goede gezondheid nastreven is een investering voor nú en voor later. Want het kan de kwaliteit van uw leven sterk verbeteren. U vermindert namelijk veel lichamelijke en geestelijke kwaaltjes, krijgt meer energie en een beter ontwikkeld lichaam. Daarnaast doet u op een goede manier aan preventie en zullen ziektes als obesitas, diabetes en verschillende soorten kanker minder snel (of veel later) optreden. Kortom: reden genoeg om in beweging te komen of aan uw (lekkere) voedingspatroon te werken.

EerlijkSportAdvies wil u graag met uw gezondheid helpen en doen dat met de unieke Sportbibliotheek. Zo geven wij u eerlijke en betrouwbare informatie, zodat u de juiste handvatten bij verschillende sport, voeding en leefstijl-onderwerpen heeft.  Hierdoor zult ook ú op een positieve, maar vooral persoonlijke manier aan uw goede voornemens werken.

Welk type lidmaatschap kiest u?

  

Normaal lidmaatschap

Normaal lidmaatschapOf u het nu gelijk goed gaat doen of meerdere keren per jaar met een gezonde leefstijl bezig bent; Bij het normale lidmaatschap krijgt u een jaar lang toegang tot eerlijke en betrouwbare informatie over verschillende sport, voeding en leefstijl onderwerpen. Met een basis van meer dan 250 handige artikelen, wordt dit aantal alleen nog maar groter. Maak van uw nieuwe gezonde leven dus iets persoonlijks en wordt lid van de Sportbibliotheek.

 

 

Gouden lidmaatschap

Gouden lidmaatschapWilt u liever een duwtje in de rug of extra advies op al uw sport, voeding en leefstijlvragen? Dan raden wij u aan om gouden lid te worden. Naast toegang tot de sportbibliotheek, heeft u ook toegang tot de ‘Advies per email’ pagina. Hier heeft u de mogelijkheid om al uw gezondheidsvragen aan onze ervaren instructeurs te stellen.

Tevens kunt u als gouden lid alle E-books downloaden en heeft u toegang tot de online programma’s van EerlijkSportAdvies. Met een gouden lidmaatschap worden uw goede voornemens dit keer dus wel een succes.

De verschillende tarieven

Normaal lidmaatschap
995
Jaarlijks
 • Toegang tot alle artikelen van de Sportbibliotheek
 • 25% korting op alle beschikbare e-books
 • 25% korting op alle online programma’s
 • Betaling per jaar. Geen automatische verlenging!
 • Betaling met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
Gouden lidmaatschap
8995
Jaarlijks
 • Toegang tot alle artikelen van de Sportbibliotheek
 • Downloaden van alle beschikbare e-books
 • Toegang tot alle online programma’s
 • Advies per email met een ervaren sportinstructeur
 • 5% korting op artikelen in de webshop
 • Betaling per jaar. Geen automatische verlenging!
 • Betaling met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.

De werkwijze van onze specialisten

Bij EerlijkSportAdvies verkopen we geen magische pillen of andere supermethodes, maar leren wij u de trucjes bij het gezonder gaan leven. Want als je weet hoe iets werkt, kun je het voor je eigen leven gebruiken en de goede voornemens daarmee persoonlijk gaan maken. Hierdoor blijft de motivatie hoog en zult u meer resultaat bij de gewenste doelen behalen. En het mooie daarbij… Het resultaat blijft vaak beter behouden!